Front Page Slideshow

GMC Hummer Pink Chrysler Pink Limousine Chrysler Tuxedo

Taxi huren (Airport / Personenvervoer)

U wilt een taxi bestellen voor luchthavenvervoer, zakelijkvervoer of een luxe sedan huren voor een bijzondere gelegenheid? Starlimo is dé specialist van België & Nederland als het gaat om personen te vervoeren.

Om het goede verloop tijdens het gebruik maken van onze diensten te garaderen werken wij graag u boeking 24 uur voor aanvang van de rit volledig af. Wij werken dus niet op basis van onmiddelijke beschikbaarheid, gelieve hier dus rekening mee te houden. Voor dringende opdrachten kan u ons altijd telefonische contacteren.

Tarieven:

Brussels Airport - Zaventem

  • 4 Personen vanaf 59.00 Euro (VIP +30.00 Euro)
  • 8 Personen vanaf 89.00 Euro

Schiphol Airport - Amsterdam - 

  • 4 Personen vanaf 150.00 Euro (VIP +30.00 Euro)
  • 8 Personen vanaf 200.00 Euro

Luchthavenvervoer - Minibus

BOB-service

Veilig en zonder zorgen voor alcoholcontroles naar uw bestemming. Bespaar u tijd door niet te moeten zoeken naar parkeerplaats, uw zaken voor te bereiden, te telefoneren in onze luxe s-class mercedes limousine en Mercedes viano. 

 

Luchthavenvervoer in een luxe stretch limousine

Wenst u met een luxe limousine vervoerd of afgehaald te worden van de luchthaven. Contacteer ons wij specialiseren ons in het vervoer voor luchthaven transfers door middel van luxe stretch limousines.

ZAVENTEM :: Vanaf 199.00 Euro

 

Pakket-TAXI

Vertrouwelijke document, (spoed)leveringen van belangrijke paketten of documenten.
Door onze directe service en onze specialisatie in het verhuren van wagens met chauffeurs bieden wij u onze diensten aan voor het snel/vertrouwelijk leveren van pakketen en of documenten. Zonder tussenpersonen afgeleverd op de gewenste bestemming.

Zowel in binnen als buitenland. Contacteer ons voor meer informatie over deze dienstverlening.