Front Page Slideshow

GMC Hummer Pink Chrysler Pink Limousine Chrysler Tuxedo

Home

 

 

Welkom bij starlimo.be wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van stretch limousine in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk & Luxemburg.

Starlimo.be biedt u de mogelijk gratis een vrijblijfende prijsopgave te bekomen voor de huur van onze stretch limousines. Bij ons krijgt u het beste prijsvoorstel dankzij een samenwerking tussen verschillende limousine verhuur bedrijven.

Wij bieden u de nieuwste en meeste exclusieve limousines en limobussen. Dankzij onze formules & pakketen bieden wij u diverse mogelijkheden.

Wij beschikken zelf over het grootste wagenpark op het gebied van limousines, indien u dus bij ons een of meerdere limousines besteld kan u er op vertrouwen dat u de mooiste en meeste luxe limousines heeft die er zijn, zowel in België als in Nederland beschikken wij over een garage/showroom.

Trouwen

trouwen

Meer info!

Nightlife

Nightlife

Meer info!

Bestellen

Formules - Extra's

Nu bestellen!

Offerte

Offerte aanvragen

Nu aanvragen!

 

Adverteren op onze limousines?

Hummer H2 reclame limo

Met een magneetvel, bestickering of full wrap rijden onze limousines graag door een stadcentrum of staan wij centraal op een groot evenement.

Deze reclamestunt gaan aan niemand zomaar voorbij. Elke keer worden 100-den foto's genomen van onze wagens (en dus ook van uw publiciteit...)

Wij zorgen voor het opmaken van het beeld, sticker, montage en verwijdering van de sticker.

Enkele van onze klanten: Make-a-Wish Belgium, Pabo, LR-cosmetics, Herbalife, Mobistar, Stella...

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijs.